NYT - Instagram knap - NYT

Instagram NYT - Instagram knap - NYT

tirsdag den 15. maj 2012

Informationsmøde med Explorius

Davs allesammen!

I søndags var jeg i Vejle til informationsmøde med aaaaalle de andre elever, der er så hardcore, at de ikke har valgt USA. Jeg mødte i øvrigt de tre andre fra Danmark, der skal til New Zealand, nemlig Mathias, Josefine og Anne-Sophie. De er rigtig søde og rare, og jeg glæder mig til at rejse med dem!

Nå... Tilbage til mødet. Det hele startede med en intro med forældrene ved siden af. Det var nærmest et foredrag, hvor vi også fik fortalt historier af fire tidligere elever, en, der havde været i Tyskland, en i Japan og to i Brasilien. Så var der også to, der i øjeblikket var på udveksling her: Lars fra Australien og Rita fra Taiwan. Det var enormt spændende at få noget at vide om følelserne, når man er der.
Så kom vi på Skype med lidt folk forskellige steder i verden. Det, der selvfølgelig gjorde mest indtryk på mig, var en pige, der var i New Zealand. Hun fortalte en masse godt om det, og især en ting hæftede jeg mig ved... Mathias spurgte hende nemlig, hvad man fik at spise! Hun fortalte om overdådige måltider med masser og masser af BØF! :DD

Så blev det tid til frokost, som var en beskeden sandwich. Det gjorde dog ikke så meget, for jeg fik snakket en del med forskellige folk, der skulle andre steder hen: Folk til England, Canada, Brasilien, Frankrig, Japan - u name it. Alle var enormt søde, og jeg håber, jeg møder dem igen!

Videre til "workshop". Elever og forældre blev skilt ad, og vi var oppe på 2. sal for at snakke om alle mulige ting i forbindelse med rejsen. Regler, følelser, hvem man går til med problemer osv. Det blev en smule langtrukkent og kedeligt til sidst, men jeg ville ikke være det foruden. Til slut blev vi delt op i grupper på en 7-8 stykker, og vi lavede skuespil over nogle scenarier. Det er vildt skægt!

Aller sidst blev vi samlet igen med forældrene, og vi fik sluttet godt af.

Jeg havde en fantastisk dag, og jeg glæder mig nu endnu mere til afrejse... Håber i øvrigt på snart at få info om værtsfamilie, og det ryger naturligvis op her også!! :)

- Jakob

3 kommentarer:

 1. Hej Jakob! Hvor er det bare mega sejt at du skal til New Zealand - det skal jeg også! Jeg er helt oppe at køre over at have fundet en anden udvekslingsstudent der skal til NZ i år!!! Hvor er det fedt!

  (Men jaer, du har ret - jeg var til forberedelsesmøde sammen med alle dem der skulle til USA, gal de fylder man! Men flinke er de!)

  Ej, hvor er det vildt. :) Kan slet ikke komme mig over det!!

  Knus Louise :)

  SvarSlet
 2. Haha, nice! Hvor fedt :D
  Vi var jo så 4, der skal til New Zealand, men hold da op en oplevelse også, bare at møde de andre!

  Hvilken organisation rejser du med? :)

  SvarSlet
 3. Jeg rejser med MyEducation, de er smadder søde! Vi er vistnok også 4 som skal afsted, men de andre er fra Jylland, så jeg har ikke lige fået hilst på endnu! (ret syret når nu man skal rejse så langt med dem!)

  Min veninde er i Brasilien med Explorius i år, og hun er mega glad for det. :) De skulle være rigtig gode!

  SvarSlet