NYT - Instagram knap - NYT

Instagram NYT - Instagram knap - NYT

lørdag den 1. december 2012

Hobbitten verdenspremiere!

Hej alle sammen!

Så er det efterhånden et par dage siden, at verdenspremieren på Hobbitten foregik "in town" aka i Wellington! OG det var vildt.

David, Sebastian, John og jeg tog derind, og David og jeg havde lejet kostumer fra en butik et par dage forinden. Vi havde lidt forventet, at over halvdelen var klædt ud, men det viste sig, at kun en meget lille del faktisk var. Ikke så lille, at folk kiggede mærkeligt efter os, men lille nok til, at vi var noget specielt. Vores kostumer var super gennemførte, og det betød selvfølgelig, at folk ville have billeder både af og med os - og det var MANGE folk. Uden pis tror jeg David og jeg er endt i over 500 fotoalbums blandt besøgende, og vi har sågar både fået spørgsmålet "Do you get paid?" og "How much do you get paid?", hvilket var ret komisk... Især i betragtning af, at vi havde betalt henholdsvis 65 og 40$ for leje af kostumerne :). Vi blev også interviewet af et eller andet kinesisk medie og...

Som prikken over i'et nåede vi ud på live-tv landet over! TV3 var kanalen, der sendte nation-wide coverage af premieren, og vi blev interviewet pga. kostumerne! Wuhu!!

Fed ting at kunne sige, man har opnået på sin udveksling :D.

Vi fik også set en hel del store stjerner! Bl.a. var på den røde løber Elijah Wood(Frodo i Ringenes Herre, men også med i andre store film som Sin City), Peter Jackson(instruktør på Ringenes Herre og den nye Hobbitten og også King Kong) og James Cameron(instruktør på Avatar, Terminator-filmene, Aliens, Titanic). Også alle skuespillerne, der er med i Hobbitten var på den røde løber, DESVÆRRE med undtagelse af Ian McKellen aka Gandalf :(. Fik også set Andy Serkis, også kendt som Gollum. Han lægger også stemme til Kaptajn Haddock i den nyeste Tin-Tin film. Sidst men ikke mindst kom Hugo Weaving forbi. Han er også kendt som Elrond(Ringenes Herre), Agent Smith(The Matrix), V(V for Vendetta), Noah(Happy Feet) og Megatron(Transformers)!

Vild nok dag og helt sikkert en oplevelse, jeg aldrig glemmer. Sikkert heller ikke noget, jeg får mulighed for at opleve indenfor de næste par år :).

- Jakob

Billeder:




Ingen kommentarer:

Send en kommentar